Loading...

Magunkról

Jó napot, tisztelt Vásárlónk,

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk. A 2005-ben megalakult Štefan Zgabur (Bestposters / Festővásznak) vállalat, melynek székhelye Snina városában, a Szlovák Köztársaságban található, festővásznakra, képek készítésére és vászonra nyomtatott képek készítésére specializálódik. Fennállásunk óta már több, mint százezer képet adtunk el, és klienseink elsősorban Németországból, Hollandiából és az EU más államaiból származnak.   

Kínálatunkban többek között festővásznak tekercsben, vakrámára feszített festővásznak, csúcsminőségű ökoszolvens vászonnyomtatások, fa vakrámák, valamint rendelésre készített képek szerepelnek.

A teljes kivitelezési folyamatot, azaz a keretkészítést, a vászon felfeszítését a keretre, az előkészítést a nyomtatásra, és  magát a nyomtatást mi magunk végezzük el. Ennek köszönhetően gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni vásárlóink igényeire, és garantálni tudjuk termékeink egyedülálló minőségét és verhetetlen jó árát. Olyan méretű vagy keretvastagságú festővásznak igénylése esetén is könnyen megoldást találunk, amelyek nem szerepelnek árjegyzékünkben vagy az e-shopban: a Bestposter vállalat méretre készít képeket a vásárló igényei szerint, és mindezt a legrövidebb időn belül.

Festővászon

Kiváló minőségű, alapozott Rubens 300g/m2 festővásznat kínálunk. A vászon összetétele  100% pamut, közepesen strukturált, és az összes festékfajtához alkalmas. Ez a festővászon tekercsben, folyóméterre vágva áll rendelkezésre különböző szélességben és hosszban, így a kép méreteit saját elképzelései és igényei szerint tudja beállítani. A folyóméterben mért vásznat be kell keretezni, viszont választhat jó minőségű, alapozott, könnyű fából készült vakrámára feszített vásznaink gazdag kínálatából is, amelyeket már nem szükséges tovább keretezni.  

Keretre tűzött festővásznak

A kiváló minőségű, alapozott pamut festővásznak könnyű, de szilárd, jó minőségű fenyőfából előállított profillécekből készült vakrámákra vannak feszítve, melyek  nedvességtartalma 12%. A szilárdan a keretre feszített, hátul tűzött vászon a keret alsó részéhez van rögzítve, ennek köszönhetően a kép oldalperemeire is lehet festeni, és a képet nem szükséges még egyszer bekeretezni.

Nyomtatott képek

Csúcsminőségű nyomtatást kínálunk vászonra. Nagy figyelmet fordítunk a gyártási anyagok minőségének – az elsőrangú ökoszolvens nyomtatás Rubens 300g/m2 vászonnal kombinálva garantálja termékeink nagy ellenállóképességét és tartósságát. A legkiválóbb, UV sugaraknak ellenálló festékek beltéri tárolás esetén legalább 50 évig garantálják a színárnyalatok gazdagságát és tartósságát.

Kép egy saját fotóról

Szívesen készítünk egy képet egy saját fotóról, az Ön igényei és elképzelései szerint. Küldje el e-mailben a fotót vagy képet, tüntesse fel a kép kívánt paramétereit, és mi a fotót átalakítjuk és kinyomtatjuk művészvászonra vagy más, tetszés szerinti alapra. A vásznat vakrámára feszítjük, a képet gondosan védőfóliába és kartoncsomagba csomagoljuk és postán (futárral) a  megadott címre küldjük. A vakráma (blindráma) fő előnye, hogy a képet azonnal a falra lehet akasztani, és nem szükséges újból bekeretezni. A képeket úgy feszítjük fel, hogy a nyomtatás a vászon tört részein is látható. Oldalról nézve a vászon minden részét nyomtatás díszíti. Az árjegyzék a weboldalunkon található az alábbi kategóriában: Keretre feszített vászonképek, valamint az e-shopban is.

Kínálatunkban nyomtatott és keretre tűzött képek gazdag választéka található. Számos fajtájú kép-motívumból lehet választani. Többrészes képeket is kínálunk. Tetszés szerint 2,3,4 sőt 5-részes képekből választhat, különböző nagyságú képek kombinációjából. Ezek a képek bármilyen lakberendezés stílusos és modern kiegészítői lehetnek.

Mivel már hosszabb ideje foglalkozunk a piac ezen ágával, online üzletünkben, a www.bestposters.eu weboldalon valamennyi termékünknél garantálni tudjuk a kiváló minőséget és a legalacsonyabb piaci árat.

Boldogok leszünk, ha megtalálja nálunk, amit keresett, és természetesen örömmel fogadjuk észrevételeit, tanácsait, ötleteit és javaslatait, amelyekkel még jobban szolgálni tudjuk majd Önt on-line internetes üzletünkben.

Kívánjuk, hogy kellemesen teljen a weboldalunkon töltött idő, és bízunk benne, hogy nálunk megtalálja, amit keres!

Szép napot kívánok!

Štefan Zgabur.